Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Правовий квест «Я знаю свої права»

Дата: 26.07.2017 15:33
Кількість переглядів: 1411

Фото без описуВчора, 25 липня, на базі навчально-освітнього табору «Політехнік-2» відбувся правовий квест «Я знаю свої права». Даний захід організували та провели: Христина Климух – головний спеціаліст бюро правової допомоги, що на Сколівщині, Наталія Станович та Леся Канінець – провідні фахівці Сколівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Під час квесту діти змогли пригадати та застосувати свої правові знання, вмінння та навички, виконуючи різноманітні завдання: розв’язати правовий кросворд, знайти у кульках зашифровані слова, відгадати що знаходиться у «Чорному ящику».

         Після проведеного квесту команди отримали буклети від Сколівського бюро правової допомоги «Своє право: вміти, знати, захистити».

         Окрім цього, Наталія Станович провела з дітьми тренінг, що стосувався здорового способу життя, статевого виховання та збереження репродуктивного здоров’я, а Леся Канінець пригадала основні положення Конвенції ООН про права дитини.

         Таким чином, у дітей сформувалися знання про права дитини, поняття про нерозривний зв’язок прав та обов’язків, уявлення про захист прав дитини в Україні, вміння розрізняти дійсне та уявне порушення прав, виховувати повагу до прав людини, співчуття до людей, чиї права порушуються, взаємоповагу та толерантність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора