Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує рейд «УРОК»

Дата: 18.08.2017 15:32
Кількість переглядів: 748

Цьогоріч у Сколівському районі стартуватиме вже традиційний рейд "Урок", який  відбуватиметься в три етапи. Перший розпочнеться з другої декади серпня та триватиме до вересня. Він, зокрема, передбачає обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім'ях, які опинились у складних життєвих обставинах, вжиття заходів щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги в підготовці до навчального року та осінньо-зимового сезону. На другому етапі (з 1 до 15 вересня 2015 року) працівники служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, міської, сільських, селищних рад спільно із представниками Сколівського відділу поліції Стрийського ВП ГУ НП України у Львівській області виявлятимуть дітей, які з 1 вересня не почали навчання у школах та професійно-технічних навчальних закладах, вищих навчальних закладах I-II рівня акредитації.

Третій завершальний етап триватиме упродовж вересня-жовтня. Його завданням буде повернення або влаштування дітей до навчальних закладів, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не навчались, а також притягнення до відповідальності батьків або осіб, що їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.

Крім цього, профілактичний захід "Урок" також сприятиме в охопленні навчанням усіх дітей шкільного віку - переселенців із тимчасово окупованих територій України, територіально-адміністративних одиниць України, в яких триває антитерористична операція.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора