Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профорієнтаційний урок для учнів 9 класу Сколівської академічної гімназії

Дата: 26.10.2018 15:29
Кількість переглядів: 560

Фото без опису24 жовтня у стінах Сколівської академічної гімназії з учнями 9 класу проведено профорієнтаційний урок, на якому фахівець Сколівської РФ ЛОЦЗ розповіла учням, як правильно вибрати майбутню професію та не помилитися при цьому, а також про те, які аспекти потрібно враховувати при професійному виборі.  В наш час дуже поширеною стає проблема неможливості працевлаштування після навчання у вищому навчальному закладі, тому важливо надати своєчасну інформацію та запобігти проблемі поширення безробіття у нашій країні.

Також в рамках даної профорієнтаційної роботи відбулася зустріч з новоствореним підприємцем Олею Онуляк, яка є власником піцерії «Olio Pizza». Своїм позитивним прикладом вона доказала учням, як важливо мати ціль та йти до неї, як важливо любити те, що ти робиш та вміти правильно розставити пріоритети у власному житті.

Важливо зазначити і те, що пані Оля започаткувала власну справу завдяки участі у пілотному проекті «Рука допомоги». Нагадаємо, що даний проект діє у Львівській, Харківській та Полтавській областях і дає можливість молодим підприємцям розпочати власний бізнес.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора