Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День цивільного захисту у ПЛАВ'Я-ВАДРУСІВСЬКОМУ НВК «ЗОШ І–ІІ ст.-ДНЗ»

Дата: 02.03.2018 15:28
Кількість переглядів: 774

Фото без описуУ четвер, 1 березня,  у Плав'я – Вадрусівському НВК «ЗОШ I-II ст.–ДНЗ»  Фото без описупроводився показовий День цивільного захисту для директорів шкіл  I-II ступенів. День цивільного захисту розпочався урочистою лінійкою. З вітальним словом виступили директор школи  Федькович Г.О., начальник курсів цивільного захисту м. Стрия – Наливайко Д.Д. та методист  відділу освіти Сколівської райдержадміністрації  – Джус В.А. Активним учасником  Дня цивільного захисту   був спеціаліст відділу з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації Цимбаліста Ю.Я. Учасники семінару оглянули виставку літератури  по цивільному захисту (бібліотекар Гойванович О.В.), дитячі малюнки та стінгазети. Цікавими та  креативними були показові уроки:  

Фото без опису-у  пошуках скарбів  здоров'я  мандрували учні 4 класу (вчитель Матковська М. Д.);

- на інтегрованому уроці з основ християнської етики та основ здоров'я (вчителі Британ О.І., Добровольська Г.О.) учні 6 класу шукали зв'язок між безпечним життям і виконанням заповідей Божих;

-на уроці української мови( вчитель Скільська С.В.) учні 8 класу заглибилися в актуальні проблеми минулого та сьогодення України та спробували себе у ролі інтерв'юерів, а респондентом у них був депутат Сколівської районної ради  від с.Плав'я – Арендач М.Б.;

- учні 7 та 9 класів разом з практичним психологом Тимочко Л.Я. вчилися формувати ціннісне ставлення до життя та здоров'я, приймати правильні рішення, за допомогою різних технік та вправ учні змогли усвідомити сенс життя та значимі цінності в ньому.

     До практичного заняття з надання першої долікарської допомоги була залучена сімейний лікар Плав'янської лікарської амбулаторії – Чопик М.В.

      Завершився День цивільного захисту  у Плав'я–Вадрусівському НВК «ЗОШ I-II ст. – ДНЗ»  виховним заходом «І насниться ж таке…».

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора