Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись засідання рад регіонального розвитку у населених пунктах Волосянківського старостинського округу

Дата: 31.01.2019 15:27
Кількість переглядів: 442

Фото без опису30 та 31 січня відбулось обговорення  перспективних  планів розвитку  Фото без описус.Хащованя, с.Волосянка та с.Ялинкувате Волосянківського старостинського округу Славської селищної ради. Участь в засіданнях взяли голова райдержадміністрації Богдан Янко, заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький, заступник з питань діяльності виконавчих органів Славської селищної ради Володимир Безега,  громадськість  населених пунктів.

 Зокрема, в 2018 році в рамках реалізації мікропроекту  проведено капітальний ремонт (утеплення навчальних приміщень) Ялинкуватської ЗОШ І-ІІ ступенів Славської селищної ради Львівської області на суму – 241, 996 тис. грн, з них Фото без описувикористано з обласного бюджету – 83,625 тис. грн, кошти місцевого бюджету – 69,766, кошти громади та нефінансовий внесок – 88,605 тис. грн.  Також в  рамках мікропроекту придбано обладнання для підвищення ефективності використання інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі  Волосянківської ЗОШ І-ІІ ст. Славської селищної  ради Львівської області» на суму –222,099 тис. грн, з них: використано з обласного бюджету – 96,301 тис. грн, кошти місцевого бюджету – 64,048 тис. грн, кошти громади та нефінансовий внесок – 62,750 тис. грн.

Фото без описуЗокрема,  серед пріоритетних  питань  розвитку населених  пунктів на 2019-2021 рр.  визначено: завершення робіт по будівництву ФАПу, встановлення нових сходів та пандуса до приміщення ЗЗСО І-ІІ ст. та   будівництво дитячого майданчика в с.Хащованя; реконструкція з добудовою будинку навчального корпусу школи під дошкільний навчальний заклад по вул.Шевченка, організація гарячого харчування та будівництво лікарської амбулаторії в с.Волосянка; будівництво доріг Славське-Пилипець та  Славське-Вигода;  облаштування вуличного освітлення, покращення матеріально-технічної бази Народного дому та  будівництво дитячого майданчика в с.Ялинкувате.

Ключові питання, які обговорено під час засідань, це -   розчистка комунальних доріг в зимовий період, електропостачання, заміна дерев’яних опор ліній електропередач, перевезення  пільгових категорій населення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора