Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акції із перекриттям дороги на Львівщині – це сплановані провокації, - голова Львівської ОДА

Дата: 29.03.2017 15:26
Кількість переглядів: 195

Сьогодні ми стали свідками провокативних дій з боку спецслужб країни-агресора, щоб розхитати та дестабілізувати економіко-політичну ситуацію на теренах Західної України. Але завдяки злагодженим діям українських спецслужб та правоохоронців, ми змогли не лише локалізувати цю подію, але й виявити замовників та організаторів. 

Про це на брифінгу 29 березня розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка. Зазначимо, що сьогодні на трасі «Львів-Рава-Руська», біля села Гряда, невідомі особи намагались перекрити дорогу, тримаючи плакати зі змістом провокативного характеру, спрямованими на адресу польського народу. Цю акцію попередили та швидко локалізували правоохоронці Львівщини.

«Ми бачимо повторення тих провокативних дій для розпалювання міжнаціональної ворожнечі, які мали місце ще декілька тижнів тому, і які СБУ та Нацполіція теж виперелили», - наголосив голова ОДА, згадавши про акцію 12 березня, яку локалізували працівники поліції, затримавши групу осіб із наміром перекрити дорогу до пункту пропуску «Медика-Шегині».

Олег Синютка також подякував за єдність із українським народом представникам Генерального консульства Польщі у Львові, Послу Республіки Польща в Україні і усім полякам, які сьогодні проживають на території України.

«Я вважаю, що сьогодні ми своїми спільними діями та підходами до виявлення провокаторів демонструємо єдність українського та польського народів. Я переконаний, що ті провокативні дії, які вчиняються на території Польщі щодо українців та українських пам’ятників, мають того ж самого замовника, як і провокації, свідками яких ми стали сьогодні», - наголосив очільник Львівщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора