Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина приймає засідання Комітету проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні»

Дата: 28.05.2017 15:23
Кількість переглядів: 148

Упродовж 25 – 26 травня, на Львівщині триває чергове засідання Комітету проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні».

У роботі Комітету беруть участь представники Міністерства закордонних справ і торгівлі Канади, Посольства Канади в Україні, кооперативної організації СОКОДЕВІ (Канада), Міністерства аграрної політики та продовольства України, Львівської, Дніпропетровської та Івано-Франківської ОДА, Львівської та Дніпропетровської дорадчих служб, КО СОК «Рівноправність» (Львів) та КО СОК «Господар».

Як зазначив Посол Канади в Україні Роман Ващук, Уряд Канади готовий і надалі сприяти в розвитку сільського господарства України та буде ділитись експертними знаннями та власним досвідом протягом всього проекту.

У в ступному слові перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський підкреслив, що такий проект є важливим для розвитку молочного скотарства та кооперативного руху на Львівщині, оскільки він спрямований на вирішення труднощів, які стоять перед малими та середніми виробниками молока.

Варто зазначити, що в планах проекту – об’єднати 5 000 малих та середніх молочних виробників у мережу фермерів, підприємців, кооперативів та кооперативних об’єднань у чотирьох областях: Дніпропетровській, Херсонській, Львівській, Івано-Франківській.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора