Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про затвердження Положення про порядок списання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району

Дата: 17.03.2017 15:14
Кількість переглядів: 594

Фото без описуПРОЕКТ РІШЕННЯ Сколівської районної ради "Про затвердження Положення про порядок списання майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району"

Керуючись ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та з метою встановлення єдиних вимог до порядку списання майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району,  Сколівська районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про порядок списання майна спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міста Сколівського району згідно з додатком.

2.. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію районної ради з питань інвестиційної політики, розвитку підприємництва, туризму, рекреації, торгівлі, реалізації регуляторної політики та управління майном комунальної власності (В.Білинець) та заступника голови районної ради Ю Допілка.

    Голова районної ради                                                   М.Романишин

ПОЛОЖЕННЯ  про порядок списання майна спільної власності територіальних громад Сколівського району

Додатки до Положення

Аналіз регуляторного впливу  до проекту рішення Сколівської районної ради

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора