Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови райдержадміністрації Василь Білинець відвідав Нижньорожанківську сільську раду

Дата: 25.01.2017 15:13
Кількість переглядів: 850

Вчора, 24 січня, заступник голови  райдержадміністрації Василь Білинець  здійснив виїзд у Нижньорожанківську  сільську раду,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив розвитку сіл Верхня Рожанка та Нижня Рожанка.

Під час зустрічі Василь Білинець ознайомив присутніх з підсумками  роботи райдержадміністрації за 2016 рік та планами на 2017 рік. Акцентував увагу на найбільш важливих питаннях, які є  пріоритетними для сіл Нижня Рожанка та Верхня Рожанка – завершення будівництва школи та ремонт дороги.

Основними питаннями, які порушували  представники місцевого активу  під час  зустрічі,  були:  ремонт  дороги, будівництво школи в с.Верхня Рожанка; питання  щодо легалізації робочих місць та збільшення мінімальної заробітної плати, придбання 45 крісел для школи в с.Нижня Рожанка, прийняття районних програм для забезпечення ліками соціально незахищених груп населення та забезпечення першочерговими медикаментами медустанов, в т.ч. розташованих на території  сільської ради; питання  пов’язані з утворенням створення Славської  об’єднаної  територіальної громади тощо.

 Також  заступник голови райдержадміністрації  промоніторив хід будівництва  Верхньорожанської школи I-II ст. на 180 учнівських місць в с. Верхня Рожанка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора