Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівська ОДА звернулась до Уряду із питанням підняття штрафів за випалювання сухостою

Дата: 04.05.2018 15:12
Кількість переглядів: 607

4 травня, під головуванням Віце-прем’єр-міністра — Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулось засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях у літній період, а також стану підготовки місць масового відпочинку людей на водних об’єктах.

Відтак, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський звернувся до Віце-прем’єр-міністра з пропозицією щодо збільшення штрафів за підпал сухої трави.

«Враховуючи аналіз причин, чому виникають пожежі, основною із них є підпалювання сухостою приватними особами під час проведення робіт власних на полях. Ми зверталися до Мінприроди з ініціативою щодо збільшення суми штрафів, відповідно внесення змін до Кодексу «Про адміністративні правопорушення», зокрема ст. 77. Ми хочемо, щоб цю ініціативу підтримав Уряд», - зазначив Ростислав Замлинський.

У свою чергу, Геннадій Зубко висловив свою підтримку у цьому питанні, а також наголосив на важливості проведення превентивних заходів щодо випалювання сухої рослинності.

Зазначимо, що у засіданні також взяли участь участь Голова ДСНС Микола Чечоткін, представники центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, голови регіональних штабів з ТЕБ та НС.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 / 1
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора