Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спеціалізована виставка «Деревообробка 2017» представить 450 брендів з 25 країн світу

Дата: 28.05.2017 15:11
Кількість переглядів: 152

Фото без описуТрадиційно наприкінці весни (30 травня – 2 червня ) у Львові відбувається знакова подія – спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловостей «ДЕРЕВООБРОБКА». Завдяки високому авторитету, що його виставка зміцнює з року в рік, галузеві компанії цінують свою присутність на заході, адже це важливий крок на шляху до побудови успішної та процвітаючої компанії.

Задекларували свою участь у виставці майже 150 компаній; буде  представлено більше ніж 410 брендів з 25 країн світу; 23 % нових учасників в т.ч. з України, Польщі, Італії, Німеччини, Латвії, Естонії, Словенії, Фінляндії, Австрії.

Цьогорічна виставкова експозиція охопить широкий асортимент обладнання та матеріалів для обробки деревини і виробництва меблів, сучасні технології для української лісової галузі, модульні системи аспірації, обладнання лісосушильних камер, комплексні рішення з організації нових і модернізації діючих лісопильних цехів та деревообробних виробництв, великий вибір інструментів та розхідних матеріалів, програмний комплекс автоматизації меблевого виробництва, подрібнювачі вітчизняного виробництва, чималий асортимент високоякісної лакофарбової продукції для різних сфер застосування та багато іншого. Таким чином найбільший виставковий зал Західної України буде заповнений на 100%.

Окрім виставкових експозицій на цьогорічній ювілейній виставці «ДЕРЕВООБРОБКА» передбачені :      конференція «Можливості використання інструментів закупівельної групи при закупівлі круглих лісоматеріалів для деревообробників та спільної реалізації меблів для українських виробників», засідання Української Асоціації Деревообробного Обладнання та нон-стоп презентації новинок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора