Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Досягнення сколівчан у гірськолижному спорті

Дата: 25.01.2017 15:11
Кількість переглядів: 730

Фото без описуЗ 16 по 19 січня на базі туристичного комплексу «Буковель» (Івано-Франківщина) відбувся чемпіонат України серед юнаків та дівчат у вікових групах 2001-2002 та 2003-2004 років народження. Понад 135 юних гірськолижників із Києва, Львова, Полтави, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей та Сколівської ДЮСШ демонстрували свою спортивну майстерність.

За підсумками змагань серед призерів є й учні нашої районної спортивної школи. Зокрема, Максим Карпушин та Анастасія Теліга вибороли треті місця у слаломі-гіганті. Мар’ян Семен, який також посів третє місце у названому виді змагань, ще й виконав норматив кандидата у майстри спорту України.

А вже 20-21 січня відбувся чемпіонат України серед юніорів. Тут  високого результату досяг Михайло Карпушин. Цього разу він виборов перше місце у слаломі-гіганті й здобув перемогу у спеціальному слаломі. Слід також відзначити Соломію Паль, яка посіла п’яте місце та виконала норматив кандидата у майстри спорту України.

Чемпіонат України серед дорослих пройшов 22-23 січня. В ньому найкращого результату знову досяг Михайло Карпушин, який за віком ще є юніором. На трасі спеціального слалому він зміг випередити багатьох досвідчених спортсменів, завоювавши перше місце та здобувши звання майстра спорту України.

За підсумком Чемпіонату України 2017 року спортсмени Сколівської ДЮСШ вибороли чотири золоті медалі, три бронзи, два нових кандидати у майстри спорту України та один майстер спорту України, абсолютний чемпіон України - Михайло Карпушин.

Користуючись нагодою, адміністрація Сколівської районної ДЮСШ висловлює щирі слова подяки керівництву ГК «Плай» за максимальне сприяння у наданні гірськолижних трас та витягів для повноцінної підготовки команди районної ДЮСШ до чемпіонату України.

І.КАЛЮЖНИЙ,

директор Сколівської ДЮСШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора