Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виховний захід «З Україною в серці» у Сможенській ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 17.10.2017 15:11
Кількість переглядів: 632

Під такою назвою відбувся виховний захід, присвячений Дню Захисника України. Свято проводилося 13 жовтня, напередодні християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке є ще одночасно Днем українського козацтва, 75-ї річниці створення УПА та Днем захисника України, згадувались на заході подвиги козаків, героїзм воїнів-повстанців та найбільше уваги звернено на сучасні події в Україні. Почесним гостем був учасник бойових дій Кротенко Володимир Петрович, який привітав усіх зі святом, розповів про себе, про події на сході України, про те, що неодноразово доводилось дивитися смерті в очі, а найстрашніше – це втрачати побратимів. Володимир Петрович побажав дітям мирного неба та щасливих усмішок. Він звернувся до присутніх зі словами: «Любіть Україну, пишайтеся нею, а ми, учасники АТО, будемо для вас взірцем самовідданого служіння Батьківщині!».

На святі прозвучали патріотичні пісні і вірші. На фоні мелодії «Плине кача…» присутні хвилиною мовчання пом’янули загиблих воїнів.

До цієї події учні готувалися заздалегідь. Була представлена виставка малюнків «Україна – єдина країна», виготовлені вітальні листівки «Захисник України очима дитини» , які вручені родинам учасників АТО та учасників бойових дій нашого села.

 Піснею «Повертайся живим» завершилось це патріотичне свято.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора