Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представників ОТГ та громадських організацій навчали основам планування розвитку громади

Дата: 18.05.2017 15:07
Кількість переглядів: 157

Фото без описуУ середу, 17 травня, на Львівщині розпочався дводенний тренінг  «Основи стратегічного планування розвитку громади» для представників ОТГ та громадських організацій.

Учасниками тренінгу стали 42 представників ОТГ та громадських організацій. Упродовж двох днів вони вивчатимуть процес та методологію стратегічного планування розвитку громади, принципи та техніки стратегічного бачення, формувати системи цілей Стратегії та самим розпочати розробку стратегічного плану.

Звертаючись до учасників тренінгу з вітальним словом перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський подякував усім присутнім за участь, а також  наголосив на важливості створення громадами стратегічних планів для ідентифікації свого розвитку. Також Ростислав Замлинський поділився новиною щодо можливої співпраці Аргентинського уряду в межах створення бізнесу на сільському господарстві Західного регіону України.

Зазначимо, тренінг відбувся за підтримки Центру розвитку місцевого самоврядування у Львівській області в рамках програми U-LEAD.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора