Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальні служби працювали на території Тухлянської сільської ради

Дата: 13.09.2018 15:04
Кількість переглядів: 502

У середу, 12  вересня,  комісією у складі головного спеціаліста служби у справах дітей Оленою Урдей, директора РЦСССДМ Юрія Кузейківа, провідного спеціаліста із соціальної роботи Наталії Станович, інспектора з ювенальної превенції Наталії  Костишин, фахівця Сколівського бюро правової допомоги Віри  Андрейків, Тухлянського сільського голови  Андрія Ткачика, сімейної медсестри Світлани Арендач проведено обстеження умов проживання малолітньої. З матір'ю дитини проведено профілактичні бесіди щодо належного утримання, виховання доньки, щодо ведення тверезого способу життя, щодо створення належних санітарних умов проживання. Роз'яснино та ознайомлено із чинним законодавством, попереджено про відповідальність. За результатами обстеження Сколівським РЦСССДМ сім'ю взято під соціальний супровід, а малолітню у службі у справах дітей поставлено на облік дітей, які перебувають у складних  життєвих обставинах.

Крім цього,  проведено рейд «Підліток»  у 5 торгівельних точках с.Тухля щодо захисту прав та законних інтересів дітей, виявлення фактів вчинення ними та відносно них правопорушень, порушення правил торгівлі алкогольними та тютюновими виробами, зокрема продаж їх дітям. Порушень не виявлено.

На виконання спільного наказу №22-0/07-01/304/17 від 23 серпня 2018 року «Про організацію проведення у 2018 році Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок»» проведено рейд у Тухлянському опорному навчальному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ рівнів – гімназії.  Усі учні охоплені навчанням, не виявлено дітей схильних до бродяжництва та жебракування.

Для учнів 8-10 класів проведено заходи  на теми: «Стоп булінг», «Торгівля людьми», «Правова культура учня». Діти мали можливість подивитися інформаційні ролики, проаналізувати різні ситуації, висловити свої міркування та бачення і насамкінець закріпили отриманні знання за допомогою тренінгу «Стоп шкільний терор!», «Не стань жертвою торгівлі людьми», «Я і поліція».
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора