Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація щодо подання документів для отримання листів талонів і нагрудних знаків

Дата: 29.03.2018 15:03
Кількість переглядів: 431

Фото без описуЛьвівським обласним військовим комісаріатом отримано бланки листів талонів на право одержання ветераном війни і особою, на яку поширюється чинність Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”, проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості з терміном дії 2018-2023 роки та нагрудні знаки “Ветеран війни – учасник бойових дій”. За заявами учасників бойових дій документи направляються до обласного військового комісаріату.
До заяви долучати:
- копію паспорту (1,2,10,11 сторінки);
- копію посвідчення учасника бойових дій;
- довідку з районного управління соціального захисту населення, за місцем реєстрації ветерана, про те, що особа не отримувала статусу інваліда війни та талонів на проїзд.

Для учасників бойових дій, яким статус надавався не комісією Львівського ОВК, додатково долучати до вищезазначеного переліку документів, копію довідки про безпосередню участь в АТО, копію військового квитка (з обов'язковою відміткою про перебування на військовому обліку у військовому комісаріаті, копію витягу з наказу про звільнення, а також, по можливості, копію попереднього листа талонів (оригінал не вилучається).

Всі копії документів мають бути чіткими та записи у них розбірливими.


Якщо ветеран війни, при первинному отриманні посвідчення учасника бойових дій, не отримував нагрудний знак, він має право на отримання зазначеного знаку, про що зазначає у своїй заяві із приміткою про неотриманням такого у військовій частині.

Бланки листів талонів отримані у достатній кількості та немає невідкладної потреби у негайному їх отриманні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора