Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Богатир. Козак. Повстанець. Патріот»: на Львівщині стартує інформаційно-просвітницький захід

Дата: 04.10.2017 15:03
Кількість переглядів: 162

Фото без опису 7 жовтня, у виставковому центрі "Південний-EXPO", відбудеться інформаційно-просвітницький захід «Богатир. Козак. Повстанець. Патріот». У межах заходу організують змагання для людей з обмеженими фізичними можливостями та силові виступи військовослужбовців поранених у бойових діях (Invictus games), силові конкурси. Окрім того, запланована тематична лекція «Історія розвитку фізичної культури в процесі становлення українського війська», масове функціональне тренування та святковий концерт.

Під час проведення змагань проведуть історичні лекції, за допомогою яких учасники та глядачі поповнять свої знання з історії нашої держави.

Видовищні показові силові виступи учасників поранених під час антитерористичної операції на Сході країни сприятимуть реабілітації поранених бійців, привернуть увагу молоді до проблем їх соціальної адаптації, а також виховають повагу до людей, котрі гідно служать своїй країні.

Головний суддя на майданчику – володар титулу «Найсильніша людина світу» - Василь Вірастюк.

Початок о 10:00 год.

Оргагнізатори заходу – Федерація стронгмену України, Міністерсто молоді та спорту України та департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора