Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ярослав Лепісевич здійснив виїзд у с.Нагірне

Дата: 09.03.2017 15:00
Кількість переглядів: 748

У вівторок, 7 березня, перший заступник голови  райдержадміністрації Ярослав Лепісевич здійснив виїзд у с.Нагірне, що входить до складу Сможенської сільської ради,  де відбулась зустріч з місцевим активом  щодо проблемних питань та перспектив  розвитку населеного пункту. Зустріч відбулась за участю голови  Сможенської  сільської ради  Михайла Тацинця.

Під час зустрічі Ярослав Лепісевич  ознайомив присутніх з станом  соціально-економічного розвитку району, основними завдання на 2017 рік,  звернув увагу на питання децентралізації, військової служби за контрактом.

Основними питаннями, які порушували  присутні жителі с.Нагірне  під час  зустрічі,  були:  незадовільна робота ФАПу, зокрема графік роботи фельдшера; необхідність заміни  опор ліній електропередач (скарги на перепади напруги та збої в електропостачанні); підвезення дітей до Тухольківської ЗОШ І-ІІІ ст.; боротьба з борщівником Сосновського; встановлення  дорожніх обмежувальних  знаків на  автотрасі Київ-Чоп (в межах с.Нагірне); вивезення  ТПВ;  електрифікація приміщення  пристосованого під заклад дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора