Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Львівщина - сприятливий регіон для інвестування, - Олег Синютка

Дата: 02.11.2018 15:00
Кількість переглядів: 96

Фото без описуСьогодні, 2 листопада, відбулась зустріч голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки з представниками  компанії ТОВ «Онур Груп» та «Амман Груп». «Ми дорожимо кожним інвестором та тими людьми, які можуть покращити ситуацію на Львівщині. Для нас дуже важливо, щоб ті люди, які сьогодні розглядають можливості інвестування, розглядали Львівщину як пріоритетний регіон», - зазначив Олег Синютка.

Окрім того, очільник Львівщини відмітив кадровий потенціал Львівської області.

«На Львівщині є кваліфіковані працівники і сьогодні іноземні компанії на 95% складаються саме з українських працівників, які є професіоналами своєї справи», - додав Олег Синютка.

У межах зустрічі сторони поспілкувались про розвиток машинобудівної галузі на теренах області. Відтак, Олег Синютка відмітив важливість саме цієї сфери  та ознайомив гостей із прикладами успішного інвестування в машинобудування.

«Ми побачили сильні сторони, волю людей до того, щоб досягати найкращих результатів. Паралельно ми бачимо, що усе це йде у поєднанні з відкритістю до Європи. І це неймовірно хороша комбінація для таких людей як я, що приїхав з Європи», - зазначив  генеральний директор “Амман Груп” Ганс Крістіан Шнайдер.

У межах зустрічі Ганс Крістіан Шнайдер запросив присутніх взяти участь у святкуванні 150-річчя компанії “Амман Груп” та у масштабній виставці промислового обладнання, що відбудеться цьогоріч у Німеччині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора