Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прем'єр-міністр представив урядовий проект пенсійної реформи

Дата: 18.05.2017 14:59
Кількість переглядів: 174

Фото без опису17 травня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Уряду представив основні положення проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій”.

У ході презентації Глава Уряду відзначив, що завданням Кабінету Міністрів було і залишається розвиток національної економіки та можливість віддати українським громадянам те, «що належить їм по праву».  Саме тому з початку року в Україні підвищили мінімальну заробітну плату, а зараз обговорюється рішення про збільшення пенсій.

«За рік ми вдвічі збільшили мінімальну заробітну плату, зараз підвищимо пенсії для українських пенсіонерів. Будемо рухатися далі, накопичувати кошти для того, щоб віддавати більше людям. Пенсія не повинна бути милостинею - це має бути гідна плата за те, що людина гідно працювала. Відновлення цієї соціальної справедливості і відміна зрівнялівки, яка абсолютно усіх демотивує», - наголосив Глава Уряду.

Основні положення проекту Закону України “Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій” можна переглянути тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора