Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

vРяди Нацполіції поповнили понад 250 випускників Львівського університету внутрішніх справ

Дата: 10.03.2017 14:52
Кількість переглядів: 212

Фото без описуУ п’ятницю, 10 березня, на Львівщині у захисники правопорядку урочисто посвятили 257 випускників Львівського державного університету внутрішніх справ. Дипломи молодим офіцерам вручили керівники вишу, а також правоохоронних структур.

Привітав випускників і голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. "Сьогодні для Вас особливий день, який запам’ятається назавжди. Він є більше ніж просто рубікон у житті, адже від сьогодні ви є закон, право і порядок. За вашими плечима – держава, яка зветься Україна, на яку сподіваються, за яку борються багато людей", - зазначив він.

Керівник області відмітив, що на Національну поліцію багато громадян покладають величезні надії і сподівання."Люди вважають, що корупція, хабарництво та здирництво залишились за межами Національної поліції. Вони хочуть та вимагають, щоб ви стали попереду боротьби із бандитизмом, шахрайством та несправедливістю, - звернувся до молодих слуг закону Олег Синютка. - Українська держава наділила вас великими повноваженнями і я дуже хочу, аби ви завжди пам’ятали, що честь та совість ніколи не розмінюються і надаються один раз на все життя. Не зважайте ні на які посади та інші речі поза межами закону. Лише від вас залежить чи будете чесними і справедливими. Уступитесь, підете не в лади зі своєю совістю – це буде дуже великим розчаруванням для суспільства".

Зазначимо, що географія випускників 2017 року охоплює 14 областей України, включаючи звичні західні регіони, а також Київську, Донецьку, Вінницьку, Чернігівську та Черкаську області. Вихованці Львівського державного університету внутрішніх справ у званнях "лейтенант поліції" продовжать службу на різних посадах у підрозділах досудового розслідування та кримінальної поліції. Частина випускників, які продемонстрували високі знання під час стажування, розпочинатимуть свою професійну кар’єру в Управлінні захисту економіки у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській і Тернопільській областях, а також в Карпатському управлінні кіберполіції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора