Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації

Дата: 14.07.2017 14:51
Кількість переглядів: 707

Фото без описуУ четвер,  13 липня,  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення    в складі представників головного управління Держпраці у Львівській області, управління соціального захисту населення та  управління економічної політики райдержадміністрації, Сколівського районного центру зайнятості, Стрийського об’єднаного управління Пенсійного фонду у Львівській області,  Сколівського відділення Стрийської ОДПІ.

Зокрема, комісія    працювала  з суб’єктами підприємницької діяльності  на Фото без описутериторії Коростівської та Козівської сільських рад.  З суб’єктами господарювання проведено роз’яснювальну роботу в частині виплати заробітної плати не нижче рівня мінімальної та офіційного працевлаштування найманих працівників.

 Мета виїздів  полягає в проведенні  інформування та роз’яснювальної роботи про намір проведення інспекційної кампанії і виділення певного часу на те, щоб роботодавці, працівники мали змогу добровільно у встановленому законом порядку оформити трудові відносини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора