Для виробників області проведуть семінар з впровадження систем безпечності продуктів харчування
У вівторок, 5 червня, відбудеться навчальний семінар «Обов’язки операторів ринку. Вимоги законодавства до закладів громадського харчування та малих виробників. Гнучкий підхід». Захід орієнтований на операторів ринку - малих виробників, закладів громадського харчування, яким згідно з вимогами законодавства потрібно впровадити процедури, засновані на принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points).
В межах семінару учасникам нададуть роз’яснення окремих положень нового харчового законодавства, також виробники ознайомляться з підходами впровадження принципів НАССР для малих підприємств та закладів громадського харчування.
Участь у семінарі безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.
Для реєстрації дані учасника: прізвище, ім’я, по батькові, посаду, назву підприємства, адресу організації, контактний телефон, електронну адресу, необхідно надіслати на електронну адресу vhp_lviv@ukr.net; apr@loda.gov.ua
Детальнішу інформацію можна дізнатися за телефоном 235-56-23.
Семінар відбудеться у конференц-залі департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА (м. Львів, пр. В.Чорновола, 57, 5 поверх)
Початок: о 10.00 год.
У програмі семінару
09.30 - 10.00 - Прибуття та реєстрація.
10.00 - 10.15 - Привітання. Обговорення мети заходу.
10.15 - 11.00 - Огляд нового харчового законодавства.
11.00 - 11.30 - Перерва на каву.
11.30 - 12.30 - Впровадження нових методів державного контролю відповідно до Закону України № 2042.
12.30 - 13.30 - Детальний розгляд вимог законодавства до малих підприємств (у тому числі громадського харчування)
13.30 - 14.30 - Обід
14.30 - 15.30 - HACCP – застосування гнучкого підходу.
15.30 - 16.15 - HACCP для закладів громадського харчування.
16.15 - 16.30 - Обговорення. Завершення семінару.