Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відтепер на «Гарячу лінію області» можна звернутись онлайн

Дата: 22.02.2018 14:50
Кількість переглядів: 70

Фото без описуДля зручності мешканців області у Львівській ОДА створили онлайн-платформу для звернення на «Гарячу лінію». Для подання звернення необхідна лише наявність електронної пошти.

Про це сьогодні, 22 лютого, під час брифінгу, розповів директор Львівського обласного контактного центру Тарас Роп’яник.

«Торік ми прийняли 115 тисяч звернень на Гарячу лінію області. І справді є дні, коли телефонні лінії перезавантажені і мешканці області вимушені чекати для подання звернення. Створивши цей онлайн-ресурс ми даємо можливість заявникам суттєво скоротити час подання звернення», - зазначив Тарас Роп’яник.

Звернення можна подати через електронну форму. Опісля заявник проходить нескладну процедуру реєстрації та формує текст звернення. Зверненню автоматично присвоюється реєстраційний номер, після чого його скеровують до виконавця.

«Онлайн платформа зберігає дані заявника під час реєстрації, а відтак економить мешканцю в подальшому час на ідентифікацію в процесі подання звернення. Окрім цього, при потребі, заявник може сам  визначати тематику звернення та територію, якої воно стосується», - додав Тарас Роп’яник.

Звернутися на «Гарячу лінію» області онлайн можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора