Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Монетизація субсидій

Дата: 02.08.2017 14:46
Кількість переглядів: 569

Фото без описуУправління праці та соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації повідомляє, що Кабінет міністрів України 26 квітня 2017 року ухвалив рішення провести цьогоріч монетизацію частини зекономлених субсидій. "Урядовий проект монетизації зекономлених субсидій передбачає грошову виплату енергоощадним родинам - еквівалент вартості зекономлених 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення (135 грн. вгрошовому еквіваленті), або 100 кубів газу", що в грошовому еквіваленті становить максимальний розмір 695,79 грн. Для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву в управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, або в сільську та селищну раду за місцем проживання, на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність.

Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжці або шляхом звернення до постачальника газу чи електроенергії, якщо вони використовуються для опалення.

Для жителів району такі списки є у сільських, селищних радах за місцем проживання.

Отримувач субсидій має самостійно відкрити рахунок в ощадбанку. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

За бажанням заявників виплата може бути проведений через відділення поштового зв»язку за місцем проживання.

Звертаємось до жителів району подати вчасно заяви для забезпечення виплати допомоги з 1 вересня 2017.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора