Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка інновацій і стартапів – важливий вектор роботи Уряду

Дата: 25.05.2018 14:39
Кількість переглядів: 78

Фото без описуПро важливість розвитку високотехнологічної економіки сьогодні, 25 травня, розповів заступник міністра економічного розвитку Михайло Тітарчук, який перебуває на Львівщині із робочим візитом. За його словами підтримка інновацій – важливий чинник розвитку економіки, а охорона прав інтелектуальної власності повинна здійснюватися на національному рівні. «Міністерство економічного розвитку формуватиме політику, яка полегшить пошук фінансування, підтримки стартапів, розвитку державних та недержавних програм підтримки.  З часом більшість новаторських ідей має втілюватися в в реальні проекти, а не залишатися на полицях лабораторій чи дослідницьких центрів», - зазначив Михайло Тітарчук.

Головним розробником законопроекту «Про розвиток інновацій» є Мінекономрозвитку. Нове законодавство про інновації має створити фундамент про підтримку інновацій, закріпити сучасні принципи та поняття згідно з кращими міжнародними практиками.

Також заступник міністра наголосив, що через нагальну потребу змін у сфері інтелектуальної власності реформа системи стала пріоритетною для Уряду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора