Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Львівщині стартувала інформаційна кампанія з протидії дитячому жебрацтву

Дата: 23.05.2017 14:35
Кількість переглядів: 168

Фото без опису3 місяці на Львівщині триватиме масштабна інформаційна кампанія щодо протидії дитячому жебрацтву. Ознайомити населення із проблемою втягнення дітей в примусове жебрацтво, а також залучити громадськість до ідентифікації та інформування про такі випадки – це мета інформаційної кампанії, що розпочалася сьогодні у Львові.  Кампанія ініційована Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Міністерства міжнародних справ Канади.

Сьогодні у Львівській ОДА відбулась робоча зустріч щодо старту кампанії, у ній взяли участь представники громадських організацій, правоохоронці, представники служби у справах дітей.

Примусове жебрацтво – одна з найгірших форм дитячої праці та вид експлуатації дітей, які постраждали від торгівлі людьми. Інформаційну кампанію, що триватиме протягом червня-серпня в Києві, Одесі та Львові,  проводять у партнерстві з Національною поліцією України, громадською організацією «Центр «Жіночі перспективи» та службами у справах дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора