Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Година мужності «За Україну молюся» у Сколівській центральній районній бібліотеці

Дата: 17.10.2017 14:31
Кількість переглядів: 595

Фото без опису13 жовтня, напередодні свята Покрови і Дня захисника України в читальному Фото без описузалі Сколівської центральної районної бібліотеки відбувся патріотичний захід — година мужності «За Україну молюся», присвячений воїнам АТО зі Сколе, які боронять нашу землю. Серед запрошених голова «Спілки ветеранів АТО Сколівщини» о.Володимир Борис та учасники бойових дій Ігор Лепецький, Іван Калиневич, Юрій Ушневич, Анатолій Фітель, Вікторія Савчин. У своєму виступі о.Володимир Борис наголосив, що нам пощастило жити під мирним небом завдяки мужнім воїнам, які захищають нашу країну. Свого часу отець Володимир, як військовий капелан, був поруч з тими, хто на війні, морально підтримував бойовий дух солдатів, постійно за них молився. Бачив героїчні вчинки вояків, давав їм духовні поради і настанови. Адже розумів, що керує нашими захисниками слово правди, людської гідності й синівської любові до рідної землі та багатостраждального народу, готовність віддати за Батьківщину своє життя. Також священик зазначив, що фінансова і матеріальна підтримка волонтерів і всіх небайдужих людей дуже допомагає нашим військовим у ці нелегкі часи.

Патріотичні вірші, присвячені воїнам АТО, читали бібліотекарі Анна Масендич, Любов Чудійович, Стефанія Щекун, Мар’яна Цюцик, Ольга Фединишин. Прозвучали пісні-молитви за Україну та її захисників. Вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Духівник та працівники бібліотеки висловили слова вдячності нашим краянам — воїнам АТО. Побажали їм незламної волі, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах на многії і благії літа.

Сколівщина гордиться своїми героями, які від початку війни безстрашно протистояли і надалі відважно борються з ворогами на Сході України. Тому треба постійно молитися за наших мужніх захисників і просити в Бога, щоби вони живими і здоровими повернулися додому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора