Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«V Зимові вершини» відкривають новий ралійний сезон в Україні

Дата: 02.02.2018 14:30
Кількість переглядів: 738

Фото без опису10-11 лютого на території Дрогобицького (смт. Східниці, с. Довге, с. Перепростиня, с. Рибник) та Сколівського районів (с. Урич) Львівщини стартуватиме І етап національної серія «Кубок Карпат» з ралі «V Зимові вершини». Про це сьогодні, 2 лютого, говорили у межах засідання оргкомітету під головуванням заступника голови Львівської облдержадміністрації Оксани Стоколос-Ворончук. На засіданні особлива увага приділялася питанню безпеки глядачів та учасників автоперегонів.  Також присутні розглянули питання підготовки траси змагань, посилення патрулювання та дотримання громадського порядку в місцях проведення автопробігу та фестивалю, зміни в розкладі руху пасажирського транспорту, тощо.

Урочисте відкриття змагань заплановане на 10 лютого о 19 годині у селищі Східниця в Амфітеатрі.

Традиційно зимовий етап у Карпатах приваблює найсильніших пілотів - чемпіонів України з ралі та навіть іноземних спортсменів.  

Загальна довжина траси «Зимових вершин 2018»  - 66, 08 км., з них 63,4 кілометри - спецділянки.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України за сприяння Львівської і Закарпатської облдержадміністрацій, Галицького та Закарпатського автомобільних клубів.

Головний суддя змагань, директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

Маршрут першого етапу нового сезону прокладений трасою минулорічного «Ралі Галіція». На автогонщиків чекають урочисті церемонії відкриття і нагородження в Амфітеатрі курортної Східниці та старт в селі Урич. А от два наступні етапи «Кубку Карпат» стартуватимуть одночасно з етапами Чемпіонату України з ралі, що дасть пілотам можливість заявитися у два заліки, і отримати додаткові очки. Заключний етап Національної Серії «Кубок Карпат» відбудеться 22 вересня і охопить одразу дві області - Львівську та Закарпатську. На цей етап організатор та місцева влада підготували гонщикам приємний сюрприз - абсолютно нове асфальтове покриття.

Контактна особа з оргкомітету: Сергій Єженков– директор Галицького автомобільного клубу (тел. 0677240206).

Довідка:

У 2018 році 5-а національна ралійна серія «Кубок Карпат» складатиметься з 4-х етапів:

1 етап – національна серія «Кубок Карпат» з ралі « Зимові вершини» (10-11 лютого 2018 року). Місце проведення: Львівська область. Покриття траси: сніг.

2 етап – національна серія «Кубок Карпат» з ралі «XVІ Ралі Галіція» (4 травня 2018 року - сумісний етап з Чемпіонатом України з ралі). Місце проведення:  Львівська область. Покриття траси: гравій, асфальт.

3 етап – національна серія «Кубок Карпат» з ралі«Львівський стандарт»   – 5 травня 2018 року. Місце проведення: Львівська область. Покриття траси: гравій.

4 етап – національна серія «Кубок Карпат» з ралі «VІ Ворота України» (22 вересня 2018 року). Місце проведення: Львівська та Закарпатська області. Покриття траси: асфальт.

Національна серія з ралі «Кубок Карпат»:це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей на час проведення перегонів. Традиційно «Кубок Карпат» проводиться на Заході України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора