Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хочеш хорошу роботу – заповни найкраще резюме з нами!

Дата: 10.01.2019 14:28
Кількість переглядів: 590

Фото без описуСьогодні, 10.01.2019 року, у Сколівській РФ ЛОЦЗ відбувся семінар на тему: «Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме», який був проведений в новому форматі, з елементами тренінгу. Метою даного тренінгу - семінару було отримання навичок написання резюме та ефективного його використання у працевлаштуванні. Перш ніж перейти до резюме директор центру зайнятості Іванна Тимоцко та фахівці відділу активної підтримки  провели вправу «Знайдіть себе на цьому дереві», яка дає зрозуміти особистості свій актуальний стан та місце, на якому вона перебуває в суспільстві. 
Безробітні громадяни активно знаходили своє призначення та отримали позитивну інтерпретацію даного пошуку.
Наступним кроком було проведення рольової гри, на якій безробітні мали змогу зрозуміти, що роботодавці – це люди з індивідуальним набором характеристик, тому кожний з них при прийомі на роботу поводиться по-різному. Головна мета даної вправи – навчитися сприймати відмову та продовжувати рух від одного працедавця до іншого для досягнення своєї кінцевої мети – працевлаштування.
І ще одним важливим етапом нашої роботи було обмін враженнями, знаннями та досвідом за допомогою шкали, яку учасники тренінгу заповнювали перед семінаром, та вже після нього - в результаті отриманих знань. Як ми зауважили, оцінка наших безробітніх різко зросла, що говорить про актуальність та цінність інформації, яку надає служба зайнятості своїм клієнтам.
Отже, в підсумку ми отримали: якісно заповнені резюме, нові знання, хороший настрій та бажання до змін та активного пошуку роботи!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора