Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У с.Верхня Рожанка відкрили нову школу

Дата: 03.09.2018 14:27
Кількість переглядів: 1694

Сьогодні, 3 вересня, у селі Верхня Рожанка на Сколівщині урочисто відкрили новозбудований Верхньорожанківський ЗЗСО І-ІІ ступенів. Самі мешканці села Верхня Рожанка назвали новозбудовану школу кольоровою мрією. «Ще чотири роки тому Україна не мала ким боронитися. Сьогодні українське військо захищає наші кордони, а наші діти із квітами й портфелями поспішають до школи. І так буде завжди. Ніхто ніколи не поставить нас на коліна, - зазначила під час урочистого відкриття освітнього закладу керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. - Сьогодні наші першокласники сядуть  за парти не просто школи, а кольорової мрії. Україна дбає про своє майбутнє: лише у Львівській області із початком нового навчального року відкриваються три нові школи. Шановні учні, будьте мудрими, вчіться, здобувайте знання, не промарнуйте цей час дарма».  

«Вітаю присутніх з цим днем, який усі так довго чекали. Вітаю, насамперед, діток, які мають можливість навчатися у такій чудовій новій школі. Цей заклад має стати кращим в районі і тому вчительському колективу бажаю мудрості, витримки та наснаги. Нехай у цій школі буде завжди тільки добро. Успіхів нам усім!», - зазначив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

 Сьогодні у школі навчатиметься близько 200 дітей, яким до того доводилось відвідувати уроки у три зміни. Також у закладі загальної середньої освіти села Верхня Рожанка передбачили групу дошкільного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора