Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В туристично-лікувальному комплексі «Арніка» ТОВ «АІФА» відбувся правовий брейн-ринг

Дата: 01.08.2017 14:21
Кількість переглядів: 691

Нещодавно в туристично-лікувальному комплексі «Арніка» ТОВ «АІФА», що знаходиться в селі Дубина відбувся інтелектуальний турнір – правовий брейн-ринг. Учасниками заходу стали діти-сироти, напівсироти та діти позбавлені батьківського піклування, а також їхні представники, загалом 112 осіб. Організаторами турніру виступили: головний спеціаліст відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Христина Климух, провідний фахівець  Сколівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Станович та інспектор Сколівського районного сектору (з питань пробації) Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Алла Ільницька. Головним завданням заходу було виховання правомірної поведінки дітей та поважного ставлення до законів; сприяння свідомого вибору варіантів поведінки; вироблення критичного ставлення до порушень і порушників прав людини, а також популяризація серед молоді правових теоретичних знань та вміння застосовувати їх на практиці.

Христина Климух  розділила учасників команд на 2 групи – «Феміда» та «Академіки». Гра розпочалась за принципом правової розминки, де були розглянуті питання порушень і наслідків, поняття адміністративної та кримінальної відповідальності. Більш практичний характер мали конкурси «Конкретна ситуація» та «Чорний ящик».

         Наталія Станович провела з дітьми ІІ етап конкурсу «Твоя відповідальність» та розповіла про шкідливість куріння, про негативний вплив електронних сигарет та пропагувала ведення здорового способу життя.

         Результати конкурсу оголосила Алла Ільницька: перемогла команда «Академіки» з відривом у 2 бали від команди «Феміда». Окрім цього, інспектор розповіла про відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень, відбування ними покарання та про умови правосуддя, коли підсудним є неповнолітня дитина.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора