Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майже 190 млн грн – від підприємств обласного лісового господарства

Дата: 24.01.2017 14:10
Кількість переглядів: 224

Фото без описуПідприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства (ОУЛМГ) протягом 2016 року було сплачено до бюджетів усіх рівнів 188,3 млн грн податків та зборів (обов’язкових платежів).

Про це повідомив начальник Львівського ОУЛМГ Анатолій Дейнека.

Зокрема, до державного бюджету перераховано 122,4 млн грн. "Із цієї суми 9,6 млн грн – платежі з податку на прибуток підприємств, 29,7 млн грн –  рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів", - зауважив посадовець.

Слід зазначити, що відповідно до Бюджетного кодексу 50% рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів у частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування, зараховується до обласних бюджетів. "Тобто 14,85 млн грн із загальної суми, сплаченої до держбюджету рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів, поповнило обласний бюджет", - пояснив Анатолій Дейнека.

Водночас до місцевого бюджету Львівщини підприємства управління за минулий рік спрямували 65,9 млн грн, з яких 21,85 млн грн – рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів, яка поповнила доходи загального фонду бюджетів міст районного значення, сільських, селищних бюджетів.

Крім того, підприємства Львівського ОУЛМГ сплатили 51,7 млн грн єдиного соціального внеску та майже 3,6 млн грн військового збору.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора