Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Сколівщині 1 вересня планують відкрити новозбудовану школу

Дата: 08.05.2018 14:10
Кількість переглядів: 588

Вчора, 7 травня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка спільно з заступником Іриною Гримак оглянули хід будівельних робіт Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ступенів на 180 учнівських місць в с. Верхня Рожанка Сколівського району Львівської області. Загальна кошторисна вартість відповідно до експертного звіту від 21.07.2017 року становить 27 972,245 тис гривень. «Зараз інтенсивно йде процес будівництва. Ми плануємо до 1 вересня завершити усі роботи по корпусу А для того, щоб уже першого вересня дітки змогли навчатися у новому корпусі. Паралельно будемо рухатися далі – з завершенням робіт по харчоблоку і у третій черзі – спортзалу. На мою думку, це буде предметом розгляду 2019-2020 років», - зазначила заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.

Відтак, у новобудові уже звели та накрили блок А і Б, а саме: опалювальну, їдальню та навчальні приміщення, встановили віконні блоки.

Окрім того, розпочали роботи блоку В – майстерні, а також спортивного залу.

«Сьогодні є величезна потреба у будівництві такої школи, адже сьогодні тут навчається 192 дітей, яким доводиться навчатися у три зміни. Сподіваємося, що в майбутньому ця школа стане опорною та обслуговуватиме ще більшу територію», - додала Ірина Гримак.

Зазначимо, що будівництво Верхньорожанківської ЗОШ І-ІІ ступенів розпочали майже 20 років тому.

«Ми давно мріяли про цю школу і дуже раді, що зараз будівництво на такому етапі і діти матимуть змогу навчатися у гарних, чистих та світлих класах», - розповіла директор Верхньорожанківської школи Оксана Пинів.

Також вона розповіла, що у навчальному закладі передбачать групу дошкільного віку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора