Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школярів Львівщини запрошують долучитись до проекту AIESEC «Connecting the Dot’s Schools»

Дата: 15.06.2018 12:54
Кількість переглядів: 610

На Львівщині триває реєстрація на участь у проекті «Connecting the Dot’s Schools”. Про це під час  прес-конференції, присвяченій приїзду до Львова 120 студентів з 10 країн світу, повідомили організатори.

До участі запрошують школярів віком 10-16 років. Проект спрямований на підвищення рівня англійської мови та ознайомлення із культурою різних країн. Лектори – іноземні стажери 10 країн світу – Індонезія, Єгипет, Індія, Марокко, Франція, Таїланд, Туреччина, Гонгконг, Азербайджан, Китай та Сінгапур. Метою їхнього візиту є участь у 7 соціальних проектах для мешканців області.

"Іноземні волонтери тут розвивають свою публічну мову, комунікаційні навички. Наша молодь має  можливість вдосконалити англійську та цікаво й приємно провести час. AISEC працює у понад 120 країнах світу. Крім того, такі проекти також сприяють промоції міста Львова", - зазначає організатор Яна Руденко. 

Зареєстурватись можна за посиланням.

Вартість курсу – 400 гривень. Навчання триватимуть 2 тижні.

До слова, кожного року AIESEC у Львові реалізовує більше 10 соціальних проектів, направлених на підвищення рівня англійської мови, ознайомлення місцевих жителів із культурою та досягненнями різних країн, поширення інформації про Цілі Сталого Розвитку від ООН та можливостей лідерства для молоді. Зокрема, в межах Обласної програми «Молодь Львівщини» AIESEC вже реалізовують два проекти на території Львівщини – «Поза межами» та «Світ без кордонів».

Контактна особа: Яна Руденко, тел.:  +380937006794, yana.rudenko@aiesec.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора