Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Експерти обговорили питання реформи професійно-технічної освіти

Дата: 16.03.2017 12:34
Кількість переглядів: 190

Фото без описуУ межах проекту Європейського фонду освіти «Децентралізація професійно-технічної освіти України» відбулася зустріч заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Оксани Стоколос-Ворончук з експертом Європейського фонду освіти (ЄФО) Піріти Вуорінен.

Під час зустрічі спеціалісти проаналізовано першочергові питання, що виникають у процесі реформування системи професійно-технічної освіти, а саме : ролі, склад, функції та обов'язки регіональних рад ПТО.

Нагадаємо, перша велика ініціатива українського уряду щодо децентралізації великою мірою стосується децентралізації  саме системи профтехосвіти. Децентралізація є інструментом для реалізації більш загальної реформи системи ПТО у відповідності до потреб економіки та у поєднанні з ініціативами у сфері підготовки робітничих кадрів, розвитку малого і середнього підприємництва та регіонального розвитку.

Результати обговорень та напрацювань фокус-груп проекту Європейського фонду освіти будуть використані для перегляду законодавства, що стосується  професійно-технічної освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора