Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рада туристичних міст та регіонів представила план розвитку туризму в Україні

Дата: 16.03.2017 12:32
Кількість переглядів: 202

Фото без описуОб`єднання зусиль влади, громади, бізнесу та науки задля популяризації туризму в Україні, вплив туризму на соціально-економічний розвиток країни, а також перспективи розвитку туристичної галузі обговорили під час засідання Ради туристичних міст і районів, яке відбулося У Львові сьогодні, 16 березня.

Участь у засіданні взяв перших заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук, директор департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку Іван Ліптуга, представники туристичної галузі Львівщини, а також Вінницької, Одеської, Херсонської, Рівненської, Волинської, Чернівецької, Тернопільської та інших областей України.

Про ефективність державної політики у сфері туризму та курортів у своєму виступі розповів директор департаменту туризму та курортів Мінекономрозвитку Іван Ліптуга. Він також презентував стратегію розвитку галузі у 2017 році. Так, цього року Україна візьме участь у 10-ти потужним міжнародних виставках. У планах також розробка та впровадження єдиної інформаційної системи із адміністративним (для внутрішнього користування) та зовнішнім (загальнодоступним) порталами, а також впровадження інтерактивної системи якості туризму та розробка віртуальних турів містами України.

Іван Ліптуга також повідомив, що Указом Президента України 2017 рік оголошено роком сталого туризму заради розвитку та зазначив, що сфера туризму переживає низку трансформацій.

Учасники засідання також наголосили на необхідності активізації та розвитку  гірського, лісового та зеленого туризму у західних регіонах України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора