Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Школярів запрошують до участі у літературному конкурсі «ПероДактиль»

Дата: 21.11.2017 12:27
Кількість переглядів: 783

Триває реєстрація на ІІ Всеукраїнський дитячий літературний конкурс «ПероДактиль».

Учасниками конкурсу можуть бути діти віком від 8 до 16 років включно.

Учасники конкурсу розподіляються за трьома віковими категоріями, в кожній з яких передбачається три премії в номінаціях «Проза» та «Поезія».

До участі в конкурсі допускаються твори, написані українською мовою, які раніше не друкувались, не розповсюджувались будь-яким чином, і права на які не були передані третім особам. Обмежень щодо жанру, теми, стилю та кількості поданих робіт немає. Організатори висловлюють лише прохання утриматись від релігійних та політичних тем. Обсяг прозового твору – не більше 35 000 знаків, загальний обсяг поезій – до 20 000 знаків. За бажанням автори можуть оздобити свої твори малюнками. Колективна творчість не приймається.

Конкурсні твори приймаються виключно в електронному варіанті. Подати заявку на участь можна до 28 січня 2018 року на сайті: http://perodaktyl.com.ua.

Організаційний внесок становить 120 грн – якщо автор подає одну конкурсну роботу, та по 100 грн за кожну наступну.

Оголошення підсумків конкурсу та нагородження переможців відбудеться 6 травня 2018 року. За І місце у кожній з вікових категорій переможці отримають грошовий приз – 2 000 грн. На власників ІІ та ІІІ місць чекають цінні призи від партнерів конкурсу. Також передбачено приз глядацьких симпатій та спеціальні подарунки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора