Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Львові провели Ярмарок кар’єри для майбутніх фахівців АПК

Дата: 03.04.2017 12:25
Кількість переглядів: 182

Фото без описуНещодавно у Львівському національному університеті аграрної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького відбувся Ярмарок кар’єри майбутніх фахівців АПК-2017.

Серед учасників ярмарку  – представники Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради, а також відомі на теренах Західної України підприємства та організації.

 Заступник директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Людмила Гончаренко зазначила -  необхідно збільшувати кількість кваліфікованих фахівців в агропромисловій сфері, враховуючи стрімкий розвиток агропромислового виробництва України не тільки на національному, а й на міжнародному рівні. А також в державі необхідно популяризувати агроосвіту та сферу агро-промисловго комплексу, оскільки зараз фахівців у цій галузі недостатньо.

Роботодавці, які були учасниками ярмарку, ознайомили студентів із роботою своїх підприємств, пропонували залишити резюме. Також роботодавці запрошували до стажування з можливістю майбутнього працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора