Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Моделюватимуть роботу органів ООН – у четвер стартує освітня симуляційна гра для молоді

Дата: 04.04.2017 12:18
Кількість переглядів: 218

Фото без опису6-9 квітня 2017 року у м. Львові відбудеться Міжнародна Модель ООН - освітня симуляційна гра, учасниками якої стане 90 студентів та школярів з України, Латвії та Естонії.

4 дні учасники моделюватимуть роботу органів Організації Об'єднаних Націй на тему Глобальних Цілей Сталого Розвитку. Участь у такому заході розвиває лідерські якості, критичне мислення, вміння вести конструктивний діалог та відстоювати власну позицію, збільшує обізнаність у глобальних політичних процесах, розвиває культурні зв'язки між молоддю різних країн. Діяльність ООН моделюється на прикладі спеціальних комітетів організації, цього року буде змодельовано діяльність Ради Безпеки ООН, Ради ООН з прав людини, Економічної та Соціальної Ради.

Даний захід відбувається вже втретє, починаючи з 2015 року. Попередні моделювання відбувались в Естонії (2015) та Латвії (2016).

Партнери заходу: Посольство Естонської Республіки в Україні, Львівська обласна державна адміністрація, Інститут економіки і менеджменту НУ "ЛП", Представництво ООН в Україні, Національні Агенції ЮНЕСКО у Латвії та Естонії,  Міністерство молоді та спорту України.

Організатор : ГО «Інститут Суспільних Ініціатив"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора