Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зерноочисний комплекс, овочесховища, пташники, – результати аграрної галузі Перемишлянського району

Дата: 27.01.2017 12:18
Кількість переглядів: 240

Фото без описуПро здобутки в агропромисловому секторі району розповів сьогодні, 26 січня, голова Перемишлянської райдержадміністрації Володимир Танчин під час підсумкового річного звіту перед громадськістю.

За словами посадовця, у 2016 році на території району відкрили низку об’єктів сільськогосподарського призначення. Зокрема,  ПП "Агрофірма "Дзвони" ввела в експлуатацію зерноочисний комплекс із зерносховищем на 23 тисячі тонн зерна.

Крім того, у с. Вовків та с. Кореличі для зберігання овочів провели реконструкцію приміщень під овочесховища загальною місткістю – 2,7 тис тонн. "Там зберігається 2,5 тис тонн капусти, столового буряка та моркви, які реалізовуватимуться  взимку та навесні в заклади торгівлі України", - повідомив Володимир Танчин.

Голова РДА зауважив, що торік ТзОВ "Агросвірж" закінчило реконструкцію двох тваринницьких приміщень та на разі проводить реконструкцію третього приміщення під пташники на 75 тис голів курей бройлерів.

"ФГ "Кимир" та ПП "Русин ЛС" завершили часткову реконструкцію тваринницьких приміщень та поставили на відгодівлю 600 голів свиней. А ФГ "Дусанів" – 260 голів свиней", - розповів очільник району.

Слід зазначити, що в регіоні реалізується проект "500 успішних сімейних господарств". "Перемишлянщина стала одним із чотирьох пілотних районів області для втілення цього проекту, і спеціалізуватиметься на ягідництві", - акцентував Володимир Танчин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора