Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Львівгаз» запровадив новий сервіс зворотного виклику оператора контакт-центру

Дата: 05.05.2017 12:14
Кількість переглядів: 298

Фото без описуДля споживачів природнього газу Львівщини від 6 квітня стала доступною нова послуга зворотного виклику оператора контакт-центру - «Callback». Скористатись новим сервісом можуть усі клієнти ПАТ «Львівгаз», які використовують веб-сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.

Щоб отримати зворотній дзвінок від оператора контакт-центру, тепер споживач має можливість створити відповідну заявку. Така послуга є зручною у випадках, коли лінія зайнята або ж перевантажена і клієнт компанії не може додзвонитися, або ж просто бажає зробити дзвінок за кошт контакт-центру ПАТ «Львівгаз».

«Ми продовжуємо працювати над впровадженням нових сервісів, задля зручності наших клієнтів. Відповідно намагаємось покращити наші послуги, а також зекономити час споживачів. З такою метою і був створений сервіс «Callback». Хочу зазначити, що вхідні дзвінки у всіх мобільних операторів для цієї послуги безкоштовні, а це означає, що клієнт не сплачуватиме жодних коштів при зворотному зв’язку», - розповіла начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Львівгаз» Орислава Щурко. 

Замовити зворотній дзвінок надзвичайно просто: для цього необхідно увійти у власний акаунт «Особистого кабінету» на сайті 104.ua та натиснути кнопку «Зателефонуйте мені», котра розташована в нижній частині сайту. Оператор контакт-центру автоматично отримає заявку та зателефонує за номером телефону, котрий вкаже клієнт.

Завдяки використанню сучасних технологій споживачі ПАТ «Львівгаз» мають можливість отримувати усі консультації дистанційно. Зокрема, з допомогою «Особистого кабінету» на сайті 104.ua, можна скерувати відповідне звернення чи запитання.

Окрім того, отримати консультацію можна за багатоканальними номерами контакт-центру:  (032)290 7 104, (032) 242 3 104 та (067) 33 32 104, (067) 21 77 104 з 8.00 до 20.00 години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора