Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 100 млн гривень митних платежів надійде на ремонт доріг

Дата: 17.03.2017 12:12
Кількість переглядів: 154

Лише за два місяці 2017 року від перевиконання митних надходжень до спецфонду обласного бюджету надійшло 105 мільйонів гривень. Ці кошти скерують на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування Львівщини.

Про це сьогодні, 16 березня, йшлось на нараді керівництва області, митних та фіскальних служб із суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності.

Як розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, торік на ремонт доріг використали понад 730 млн грн, що надійшли від митних платежів. І вже цьогоріч очікують значно більшу суму, адже заплановано відремонтувати близько 500 кілометрів автомобільних трас. «Загальна потреба у коштах на 2017 рік – 4,5 млрд грн. Ми плануємо, що це будуть гроші від митних надходжень, а також із державного бюджету», - зазначив він.

Очільник служби озвучив ділянки трас, які вдалось відремонтувати у 2016 році за «митні» кошти. Також він розповів про дороги, які планують взятись вже цього року:

«Львів-Радехів-Луцьк» – ділянка від Львова до Кам’янки-Бузької;

«Львів-Самбір-Ужгород» – відтинок від Львова до Самбора;

«Коровичі-Рогатин» (повністю відремонтують);

розпочнуть ремонт дороги Р15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» (через Великі мости на Червоноград);

капітальний ремонт мосту на дорозі «Броди-Червоноград»;

«Східниця-Пісочне» – від Київ-Чоп на Трускавець;

«Київ-Чоп» – від Стрия до межі із Закарпаттям.

«На всіх дорогах державного значення ми маємо науковий супровід Державного науково-дослiдного iнституту iменi Шульгiна, який нам дає поради, заключення щодо ремонту тих чи інших ділянок доріг», - зауважив Руслан Кандибор.

У підсумок голова Львівської ОДА Олег Синютка також додав, що цьогоріч заплановано завершити і дорогу «Львів-Тернопіль», але за рахунок коштів із держбюджету. «Ми хочемо, щоб у найближчий час усі дороги державного значення від Львова були відремонтованими і проїзними», - зазначив керівник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора