Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Мінприроди обговорили Національну стратегію поводження з відходами

Дата: 27.01.2017 12:11
Кількість переглядів: 215

У середу, 25 січня, у Міністерстві екології та природних ресурсів України відбулося засідання "круглого столу" щодо обговорення Національної стратегії поводження з відходами. Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

Участь у засіданні взяв заступник Міністр екології та природних ресурсів Віктор Вакараш та представники департаментів екології та природних ресурсів облдержадміністрацій, екологічних громадських організацій, науковців та фахівців у сфері поводження з відходами.

У рамках "круглого столу" учасники обговорили Національну стратегію поводження з відходами – документ, який покликаний визначити основні напрямки, керівні принципи та критерії прийняття рішень, спрямованих на врегулювання проблемних питань у сфері поводження з відходами.

За результатами засідання напрацюють законодавчі  акти для  вирішення застарілих проблем у сфері поводження з відходами та створення реальні передумови для перетворення сфери поводження з відходами в інвестиційну привабливу галузь.

Довідково:

Національна стратегія поводження з відходами розроблена в рамках підписаного Меморандуму щодо намірів співпраці у побудові в Україні ефективної сучасної системи поводження з відходами, який Мінприроди підписало разом з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора