Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми пам’ятаємо… В Славську відбулося відкриття меморіальної дошки воїну Сергію Супруну

Дата: 27.01.2017 12:11
Кількість переглядів: 845

Минулої п'ятниці, 20 січня, славчани зібралися, щоб вшанувати  пам’ять свого земляка, який трагічно загинув захищаючи Україну.  В заході також  взяли участь  заступники  голови райдержадміністрації Ярослав Лепісевич  та Василь Білинець, заступник голови районної ради Юрій Допілко, військовий комісар  Микола Лужняк.

Урочистий мітинг-реквієм розпочався із освячення меморіальної дошки Сергію Супруну, яка прикріплена на стіні рідної школи, в якій навчався герой.

Далі військові, які повернулися із зони АТО, рідні загиблого, учні та вчителі Славської ЗОШ, а також небайдужі жителі селища вшанували пам’ять героя спогадами, урочистим покладанням квітів та віддали честь і шану Патріоту, який на вівтар нашої незалежності поклав найцінніше – життя.

«Сергій завжди був скромним та спокійним, не бешкетував. Я досі не можу повірити, що його нема з нами », - розповідає однокласниця загиблого.

Сергій Супрун був призваний на службу у квітні 2015 року. Проходив перепідготовку, як сапер інженерно-понтонного батальйону в місті Кам’янець-Подільський. Далі був направлений на фронт в Новий Айдар (Донецька область). Неминуча біда прийшла 9 січня 2016 року. Саме цього  дня мати втратила свого сина, а Батьківщина захисника. Поховали героя під залп пострілів та звучання Державного гімну на місцевому кладовищі біля церкви.

Вкотре хочеться висловити найщиріші співчуття родині та подякувати матері за сина. Герої не вмирають і хай пам’ять про них спонукає нас до дій та нагадує про те, що треба боротися за свою землю і жити на ній з честю, вірністю та відданістю, щоб жертва наших військових була виправданою. 

 Ірина Ферин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора