Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синютка: ?"Я не бачу на сьогодні підстав відсторонення Садового з посади мера", - інтерв'ю порталу LB.ua

Дата: 03.04.2017 12:08
Кількість переглядів: 190

Фото без описуОлег Синютка - з грудня 2014 року голова Львівської обласної державної адміністрації. До того, як перейти в команду президента, Олег Михайлович сім років працював першим помічником мера Львова Андрія Садового. Саме за запрошенням лідера "Самопомочі" пан Олег переїхав у Львів з Івано-Франківська. Втім, тепер стосунки давніх союзників похололи - у сміттєвому скандалі Синютка очікувано підтримав позицію президента і не цурався критикувати дії недавнього боса. Сам Садовий переконаний - частину відповідальності за катастрофу повинен нести і особисто Олег Михайлович, адже на посаді помічника він займався саме темою сміття.

З червня 2016 року Львівській мерії так і не вдалося впоратися зі сміттям, що накопичувалось на майданчиках Львова (станом на 21 березня у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчиків). Садовий стверджував, що вивіз сміття саботує центральна влада (нібито там дали вказівку не приймати львівські ТВП на жодних полігонах області, чи України загалом).

21 березня Львівська ОДА взялася за координацію вивезення сміття зі Львова. Щоб очистити усі сміттєві майданчики міста Синютці дійсно вистачило тижня - 31 березня губернатор заявив, що все сміття зі Львова вивезено та попросив ЛМР взяти питання знову під свою відповідальність. 

В інтерв'ю LB.ua ми розпитались Олега Синютку про стосунки з Андрієм Садовим, сміттєву кризу, "підкилимні домовленості" та лобіювання на Львівщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора