Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Учасник АТО зі Львівщини розповів про успіх власного бізнесу на семінарі в Одесі

Дата: 10.04.2017 12:03
Кількість переглядів: 157

Фото без описуДнями в Одесі під час навчально-практичного семінару українські аграрії презентували власні успішні проекти. Серед них – Антон Мільчевич – власник фермерського господарства "Радвань-Нова" у Пустомитівському районі. Він відновив свій фермерський бізнес після повернення з АТО.

Антон Мільчевич представив проект створення агротуристичного кластеру «Львів – історична, культурна та екологічна столиця Галичини» з використанням технологій впровадження кооперативного руху».

Під час семінару "Державна політика в галузі розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні. Застосування європейських підходів до розвитку сільських територій в українському контексті. Вивчення та поширення кращих практик в Україні" заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова наголосила на тому, що ініціативність учасника АТО зі Львівщини може стати прикладом для інших учасників АТО у розпочинанні власної справи.

Також Олена Ковальова зазначила, що для розвитку сільських територій необхідна ініціатива з боку жителів села та їх бажання створювати і розвивати аграрний бізнес, який відповідно зможе отримати фінансову підтримку з боку держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора