Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартує конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів!»

Дата: 12.04.2017 11:54
Кількість переглядів: 772

З нагоди Днів Європи в Україні, департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації спільно із природоохоронними установами області другий рік поспіль оголошує конкурс дитячого малюнку «Природа не має кордонів».

 Малюнок має бути присвячений природі Європейського континенту, яка об’єднує населення незалежно від кордонів між країнами. До участі у конкурсі запрошують  дітей всіх вікових категорій з усіх куточків України. Автори найкращих робіт отримають подарунки від департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, а їх роботи розмістять на виставці, яка відбуватиметься у приміщенні облдержадміністрації.

Надіслати роботи слід до 10 травня у відсканованому вигляді на електронну скриньку: biores_lviv@ukr.net або звичайною поштою за адресою: Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації, 79026, м.Львів, вул. Стрийська 98 із позначкою «Конкурс дитячого малюнку».

До конкурсної роботи необхідно додати інформацію про ім’я та вік дитини, місце проживання та назву малюнку (за бажанням). Детальніша інформація за телефоном: (032)2387399.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора