Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як правильно написати проект: у Львівській ОДА триває проект «Взаємодія задля перемоги!»

Дата: 09.06.2017 11:53
Кількість переглядів: 190

Фото без опису13, 14 та 15 червня відбудуться виїзні консультації для представників райдержадміністрацій, міських рад обласного значення, об’єднаних територіальних громад та громадських організацій.

Про це повідомляють у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА.

Департаментом спільно з ГО «ЦеГрІн» 7 червня 2017 року вже було проведено виїзну консультацію у Миколаївській районній державній адміністрації. Наступні три консультації відбудуться у Буській, Жовківській та Городоцькій районних державних адміністраціях.

Цей захід має на меті проведення детального аналізу кожного написаного учасниками навчань проекту, визначення слабких та сильних сторін, а також підбір потенційних міжнародних фондів для їх подання.

Організатор семінарів – департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА, тренери – голова ГО "Центр громадянських ініціатив" Віталій Загайний, Наталія Кузьма та Юлія Рудюк –  ГО "Центр громадянських ініціатив".

За додатковою інформацією просимо звертатися в департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва за тел.: (032) 299-92-88 або на електронну пошту: ic-ita@loda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора