Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Львівщини побували у Федеральному дослідницькому інституті доріг (BASt) Федеративної Республіки Німеччина

Дата: 06.06.2017 11:52
Кількість переглядів: 175

Фото без описуНаприкінці травня на запрошення Федерального міністерства транспорту та цифрової інфраструктури Федеративної Республіки Німеччина відбувся візит представників ЛОДА та Служби автомобільних доріг у Львівські області.

Під час робочої зустрічі з експертами Федерального дослідницького інституту доріг (BASt) обговорили питання двосторонньої співпраці в сфері дорожнього господарства та туристичної інфраструктури.

Під час тематичних семінарів детальніше обговорили такі технічні напрямки як: бетонні та  сталеві мостові конструкції – обслуговування інженерних споруд; ваговий контроль на автомобільних дорогах; освітлення доріг та пішохідних переходів; характеристики поверхні дорожнього покриття, оцінювання та обслуговування автомобільних доріг; асфальтове дорожнє покриття  - стійкий та ефективний ямковий ремонт на дорогах. Додатково, українська делегація мала можливість ознайомитися з машинами, що власне і здійснюють вимірювання стану поверхні асфальтового покриття.

Також, німецькі експерти поділилися методами аналізу стану доріг та методами прогнозування ремонтних робіт, а саме, з програмним забезпеченням, що дозволяє на основі аналітичних даних, здійснювати прогнозування ремонтних робіт на проблемних ділянках доріг. Німецькі експерти стверджують, що один цикл досліджень в Німеччині триває чотири роки, і за цей час підрядні організації, які здійснюють вимірювально-аналітичні роботи, аналізуються всі 51 296 км федеральних доріг в Німеччині.

В результаті, вирішили запросити німецьких експертів до Львівщини з метою проведення спільної технічної конференції на теми аналітики та обслуговування доріг, методів укладання дорожнього покриття та детального дослідження стандартів ЄС відповідно до Euroсode Класифікатора, яким затверджені всі будівельні норми  Європейського Союзу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора